8 dic 2011, 15:36

Белият 

  Poesía » De amor
699 0 5

Когато теб те заболи,

там някъде, толкова далече.

Като река сърцето ми кърви

и се чувствам ранен, обречен.

 

Една твоя топла, горчива сълза

на хиляди ангели струва душите.

Макар и да си силно боляща мечта

и бушуващо, тъжно море в очите...

 

Аз ще скачам веднага след теб,

винаги щом към черното падаш.

И после над всичката болка ще

те издигна, в сърцето ми оставаш.

 

Щастието ти е по-ценно от целия свят

и за любовта ми към теб граници няма.

Макар и не с теб в едно да съм слят,

знаеш, искам те Аз, а Бог сляп, глух и ням е.

 

 

© Кос Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Невероятно !
  • Любимото ми от този автор
  • Силно многооооооо!Поздрав!
  • "Щастието ти е по-ценно от целия свят

    и за любовта ми към теб граници няма.

    Макар и не с теб в едно да съм слят,

    знаеш, искам те Аз, а Бог сляп, глух и ням е."

    Много ми хареса!



  • Много тъжно и красиво!
Propuestas
: ??:??