Белязана с 13
Фатално. Не!
Благодаря.
С първа глътка
вдъхвам обич.
И потеглям.
Срещу.
Срещу вятъра...
и позата.
Срещу лицемерието...
и лъжата.
Срещу подлостта...
и фалша.
Срещу грубостта...
и тревогата.
Бягам...
от съмнителните удоволствия.
Изпитанията строги
шармантно приветствам.
Падам, спирам...
(да се отказвам - не мисля!)
Продължавам...
Празнувам живота си.
Целуната от времето.
***
Родена съм на 13.07. :)
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados
Целуната от времето.
Умееш го, Павли, продължавай!!!