13.11.2008 г., 18:06 ч.

Белязана с 13 

  Поезия » Философска
750 0 22
 

                                Белязана с 13

 

                                Фатално. Не!

                                Благодаря.

                                С първа глътка

                                вдъхвам обич.

                                И потеглям.

                                Срещу.

                                Срещу вятъра...

                                и позата.

                                Срещу лицемерието...

                                и лъжата.

                                Срещу подлостта...

                                и фалша.

                                Срещу грубостта...

                                и тревогата.

                                Бягам...

                                от съмнителните удоволствия.

                                Изпитанията строги

                                шармантно приветствам.

                                Падам, спирам...

                                (да се отказвам - не мисля!)

                                Продължавам...

                                Празнувам живота си.

                                Целуната от времето.

 

***

Родена съм на 13.07. :)

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??