29 oct 2020, 23:21

Беше октомври 

  Poesía » De amor
245 0 0

Беше октомври
 

Беше октомври. Дойде изведнъж.
Моят октомври, усмихна се в мен -
години очаквал специалния мъж.
Късен и топъл, наситен на есен. 

 

Обърнах сезоните, ухаех на пролет
и слънчево лято. И бурно море.
Птица полетя високо за полет...
Октомври  - троянски кон го превзе!

 

Мисли кръжат, в минало време
тихо редят картини в мечти.
Дойде, и искаше само да вземе
от малкото топли есенни дни.

 

Изпращам октомври, и не тъжа
много любов още диша у мен
живея, синьо е моето небе. Твори!
Нося песен, и обич - сезон пъстроцветен! 

 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??