Беше октомври
Беше октомври. Дойде изведнъж.
Моят октомври, усмихна се в мен -
години очаквал специалния мъж.
Късен и топъл, наситен на есен.
Обърнах сезоните, ухаех на пролет
и слънчево лято. И бурно море.
Птица полетя високо за полет...
Октомври - троянски кон го превзе!
Мисли кръжат, в минало време
тихо редят картини в мечти.
Дойде, и искаше само да вземе
от малкото топли есенни дни.
Изпращам октомври, и не тъжа
много любов още диша у мен
живея, синьо е моето небе. Твори!
Нося песен, и обич - сезон пъстроцветен!
© Елеонора Крушева All rights reserved.