без... теб
грешни думи
почти
(без)надеждно се лутат -
безлюбовно небето гори...
и (без)милостно търсят
(без)правни окови
без да чакат
безбрежни мечти..
сън
(без)образен
в тъжни безлунни покои -
свят безличен
безкрайно мълчи
и защо без да искаш
безветрие мое
безвиновно
до мене стоиш
след
(без)крайно обичане
и безумни уроци
след безбожни
сълзи и тъга
най- (без) страшно стоене
бе това - на колене
и (без)милостно
още боли...
безсърдечни атаки
безполезни съвети
и безсилни
човешки сълзи
без... значение вече
(без)различен
обречен
без да искаш
във мен си и ти...
© Нели Господинова Todos los derechos reservados