18.11.2009 г., 23:17 ч.

(без... ) 

  Поезия
857 0 13

  без... теб

 

  грешни думи

  почти

  (без)надеждно  се лутат -

  безлюбовно небето гори...

 

  и (без)милостно търсят

  (без)правни окови

  без да чакат

  безбрежни мечти..

 

 

  сън

  (без)образен

  в тъжни безлунни  покои -

  свят безличен

  безкрайно мълчи

 

  и защо без да искаш

  безветрие мое

  безвиновно

  до мене стоиш

 

  след

  (без)крайно обичане

  и безумни уроци

  след безбожни

  сълзи и тъга

 

  най- (без) страшно стоене

  бе  това - на колене

  и (без)милостно

  още боли...

 

 безсърдечни атаки

 безполезни съвети

 и безсилни

 човешки сълзи

 

 без... значение вече

 (без)различен

 обречен

 без да искаш

 във мен си и ти...

 

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??