3 abr 2009, 9:49

Без думи 

  Poesía » De amor
824 0 5

По устните ми да четеш,

по допира и кожата горяща,

без думи ти ще разбереш,

за моето сърце любящо.


По пръстите ми да четеш,

пътеки пращащи послание,

без думи ти ще разбереш,

че в мене си като сияние.


По погледа ми да четеш,

душата ми ще разгадаеш,

без думи ти ще разбереш,

че всичко си за мен да знаеш.


© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??