Apr 3, 2009, 9:49 AM

Без думи 

  Poetry » Love
803 0 5

По устните ми да четеш,

по допира и кожата горяща,

без думи ти ще разбереш,

за моето сърце любящо.


По пръстите ми да четеш,

пътеки пращащи послание,

без думи ти ще разбереш,

че в мене си като сияние.


По погледа ми да четеш,

душата ми ще разгадаеш,

без думи ти ще разбереш,

че всичко си за мен да знаеш.


© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??