18 jun 2023, 23:16

Без думи 

  Poesía » De amor
186 0 0

Не ме питай ти нищо,

замълчи, замълчи,

приеми ме такава,

с  тъжни сини очи,

днес съм толкова себе си,

чак до болка дори,

приюти ме до тебе си,

вън отново вали,

и какво като лято е,

топлината си ти,

не, не казвай ти нищо,

само мен прегърни.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??