22 nov 2007, 14:24

Без душа 

  Poesía
659 0 1
Бях жена - нежна и ранима
вярвах на всяко усмихнато лице,
но това било е грешка непростима,
била съм просто глупаво хлапе.

Обичах силно, раздадох си душата,
не мразех, признавах само любовта.
А какво получих за отплата -
жесток ритник право в пропастта.

Сега съм коварна и студена
пораснах набързо - нямаше даже и миг.
Не ще се чувствам вече наранена
и не ще се обърна и да чуя нечий тъжен вик.

Днес вървя без душа сред тълпата,
усещам в себе си огромна празнота.
Виждам как и в други нагнездила се е самотата,
Боже, защо отказах се да вярвам в любовта???

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта е около нас, никога не спирай да вярваш в нея!!!
    Пожелавам ти от сърце да дойде мига, в който душата ти ще е щастлива!!!

    Прекрасен стих - истински и красив!6+
Propuestas
: ??:??