13 dic 2007, 11:02

Без дъх! 

  Poesía
531 0 3

Да ти кажа ли как!?

Не мога!!!

В мен няма излишна тревога.

Да ти кажа ли колко!?

За Бога!!!

Ти не разбра ли, че няма

с теб бъдеще да съчинявам.

Ще живея без дъх всеки миг

и ще падам отчаяно с вик.

В миг един, щом срещна съдбата,

за ръка ще я хвана в отплата.

Ти не искай на заем от мене

топлина, милост, надежда,

човек с обещания се подвежда.

Днес ще сложа корона на главата ти,

утре стрели ще вадя от ребрата ти,

жестокостта ми, знай, е милостиня,

от чувства ще те излекувам

 завинаги!!!

© Радка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??