3 mar 2005, 2:46

Без име 

  Poesía
1144 0 2
Лудост сляпа пропълзява
когато слънцето залязва,
самотата само ти припява,
омразата, която живота ти вгорчава.
Чувствам се мъртъв.... толкова мъртъв...

Душата като пеперуда се изплъзва.
Чувствам се жив, само когато тя умира,
смъркам, за да забравя - 
аз съм трупът, с който се гавря. 
Чувствам се мъртъв.... толкова мъртъв.

© Христо Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??