30 abr 2011, 13:37

Без име 

  Poesía » Otra
1073 0 3

Този месец мина бавно или бързо,

като миг...

Кой бях аз, защо се

разтопих...

Дали това живот е,

дали това е стих...

© Йордан Серафимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??