Apr 30, 2011, 1:37 PM

Без име 

  Poetry » Other
1072 0 3

Този месец мина бавно или бързо,

като миг...

Кой бях аз, защо се

разтопих...

Дали това живот е,

дали това е стих...

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??