1 nov 2018, 19:43

Без име 

  Poesía » De amor
538 2 1

Безмълвна остави ме сега,
безгласна буква съм, xсама
без обяснение, заряза ме в нощта,
навярно, защото за теб не съм добра
и ми каза повече да не те търся.

 

Опитах да ти обясня,
че Егото не е най-важно на света,
че понякога трябва да чуеш съвета
и да повярваш в сълзите на исзстрадалите ....

 

Опитах се, но ти не ме разбра
да се поставиш на мястото мое, не пожела
гледаше само от твоята страна
и как? И защо? И какво стана?!?

 

Двете сърца от едно цяло,
от едно приказно нарисувано бяло
разбиха се на милиони частици
и изхвърчаха някога любовните искрици...

 

Себе си да потъпча съм готова
в огъня за теб да скоча боса и гола,
но ти дали и готов
за тая изпепеляваща любов?


Или просто ще се обърнеш,
"хубав ден" ще ми пожелаеш,
и дупката, в която сама паднах, ще продължиш да дълбаеш
...
Е, ти знаеш...

А. А.

© Александрина Балчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Или просто ще се обърнеш,
    "хубав ден" ще ми пожелаеш,
    и дупката, в която сама паднах, ще продължиш да дълбаеш
    ...
    Е, ти знаеш..."

    Хареса ми финала! Поздравления!
Propuestas
: ??:??