12 dic 2014, 21:26  

Без капка човек 

  Poesía » Para niños
1216 0 2

Без капка човек

В душата ти арфа нека звучи,

в сърцето - цвете красиво цъфти. 

За миг, дете, поспри!

 

© Нора Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??