1 ene 2018, 1:40

Без компромис 

  Poesía » Verso libre
591 1 8

Щастливо дреме дявола 


на сянка


четейки вестникът 


на похотта 


чака ни да съгрешим


 и бедните 


 души ни  бройка


(копелето мръсно по милост
 никога не пише тройка)

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??