2 feb 2011, 6:59

Без красота 

  Poesía » Civil
495 0 0

Навярно няма смисъл

животът без любов.

Самотна, но красива

е облачната нощ.


Защо така се случва -

красивите тъгуват, 

а другите живеят? 

Навярно се преструват.


Тъгата ме сковава,

душата е красива-

също като нощта,

ала сама заспива.


Къде си ти, любов,

спаси ме от съня,

във който ще загубя

и тази красота.


5-12-2010

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??