Навярно няма смисъл
животът без любов.
Самотна, но красива
е облачната нощ.
Защо така се случва -
красивите тъгуват,
а другите живеят?
Навярно се преструват.
Тъгата ме сковава,
душата е красива-
също като нощта,
ала сама заспива.
Къде си ти, любов,
спаси ме от съня,
във който ще загубя
и тази красота.
5-12-2010
© Ангелина Кънчева Всички права запазени