22 ene 2020, 11:23

Без любима жена 

  Poesía » Otra
256 0 0

Светът е измама.
Осъзна ли това?
Оплачѝ се на мама.
Оставѝ ме да спя.

 

Ще боли да обичаш.
Престанѝ да крещиш.
Ти си смело момиче.
Пред кого ще мълчиш?

 

Заминѝ към морето.
Там, на изток, пече.
Намерѝ се, където
вечността е сърце.

 

На лицето ми пише,
че те пускам сега...
Ще се уча да дишам
без любима жена...

© Димитър Драганов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??