22.01.2020 г., 11:23 ч.

Без любима жена 

  Поезия » Друга
243 0 0

Светът е измама.
Осъзна ли това?
Оплачѝ се на мама.
Оставѝ ме да спя.

 

Ще боли да обичаш.
Престанѝ да крещиш.
Ти си смело момиче.
Пред кого ще мълчиш?

 

Заминѝ към морето.
Там, на изток, пече.
Намерѝ се, където
вечността е сърце.

 

На лицето ми пише,
че те пускам сега...
Ще се уча да дишам
без любима жена...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??