Jan 22, 2020, 11:23 AM

Без любима жена 

  Poetry » Other
254 0 0

Светът е измама.
Осъзна ли това?
Оплачѝ се на мама.
Оставѝ ме да спя.

 

Ще боли да обичаш.
Престанѝ да крещиш.
Ти си смело момиче.
Пред кого ще мълчиш?

 

Заминѝ към морето.
Там, на изток, пече.
Намерѝ се, където
вечността е сърце.

 

На лицето ми пише,
че те пускам сега...
Ще се уча да дишам
без любима жена...

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??