2 mar 2010, 23:25

Без любов 

  Poesía » De amor
549 0 0

Без любов


Имам  ли още сълзи,
които да се стичат като реки?

Имам ли още живо сърце,

което болката да накара да умре?

Аз ли любовта сам забравих,

или заради теб в последните си сълзи я удавих?

Бродя без болка и щастие сега...

И с никоя не чувствам... и все се питам: Докога?

Във всички срещнати женски очи,

все се моля  нещо да се възроди.

Не спирам да скитам  без болка в самота

с някоя, но сам, погубил любовта.  

© Радослав Янчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??