14 abr 2010, 3:23

Без мен 

  Poesía
797 0 15

 

 

 

днес ще те забравя

за да мога да плувам спокойно

из липсата

на обикновени мечти

с достойнство

няма да те познавам

въпреки мислите

ще си отивам постоянно

дори да не си вярвам

ще заспивам

нарочно

и винаги

без теб

и ще се сливам

с дъха на нощта

както винаги

без мисли

без разстояния

без ръце и очи

ще е ритъм деня

както винаги

без лице

без тъга

и без мене

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??