17 nov 2010, 21:11

Без обещания 

  Poesía » Otra
616 1 0

Въртим се в омагьосания кръг на лицемерието,

на болката, предателствата и интригите..

Обичаме омразата и вярваме във недоверието.

А любов има само във филмите и книгите.

 

Приятелите, близките, дори себе си предаваме.

Болката изпълва ни с жестокост... и съмнение.

Страданието кара ни да отмъщаваме.

Но животът твърде кратък е за отмъщение.

 

Завладяни сме от алчност, гняв и егоизъм.

Истинските, дребните неща... някак ги пропускаме.

Подхождаме с пасивност, безразличие и непукизъм.

И много рядко в сърцето си някой допускаме.

 

А времето минава... и животът ни се смее.

Как губим ценни мигове и не ги оценяваме.

Човекът просто съществува, забравя да живее.

Но няма смисъл за нищо да съжаляваме.

 

Няма пауза и няма връщане назад.

Няма втори дубъл, нито повторение.

Няма вчера, няма утре... няма Рай. Или Ад.

Само тук и сега има значение.

 

 

Така че... искаш ли да започнем наново?

Без сценарий и роли, без грим и актьорски умения.

Без нечестност и игри. Без нищо наготово.

Без болка и сълзи. Без обвинения.

 

 

Без загуби, победи, без състезания.

Без условия и предразсъдъци. Без обещания.

 

© Няма смисъл Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??