11 jul 2009, 11:39

Без отговор 

  Poesía » Filosófica
455 0 5

Тръпна от свежест-

без отговор съм - даже

без дъх съм... и

крача насън...

Литнала снежинка

с обич ме покрива

от главата до петите-

само в бяло, бяло и

снежно покривало...

А ти, съдба, смееш се...

и не смееш да ме върнеш

пак във моето начало...

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??