11.07.2009 г., 11:39 ч.

Без отговор 

  Поезия » Философска
449 0 5

Тръпна от свежест-

без отговор съм - даже

без дъх съм... и

крача насън...

Литнала снежинка

с обич ме покрива

от главата до петите-

само в бяло, бяло и

снежно покривало...

А ти, съдба, смееш се...

и не смееш да ме върнеш

пак във моето начало...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??