23 mar 2010, 9:44

Без отричане 

  Poesía » De amor
438 0 0

 Без отричане

 

Даде ми спомен и аз на теб,

сладък спомен, невинна чистота.

И нека топли в студените дни,

в дните пусти, в безсънни нощи.

 

И когато напират в очите сълзи,

когато хлад пронизва сърце и душа,

спомни си с усмивка за нежно желание,

с огън и плам за виртуалния миг.

 

С тихо стенание потрепващи тела,

в едно слети, разнежва, вълнува.

Биещи сърца и с думи да обичаш,

отворени един към друг без отричане.

 

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??