8 ene 2009, 19:43

Без посока 

  Poesía » De amor
862 0 2
Без посока

Вървя по улицата без посока.
Денят е мрачен и студен.
Наоколо забързан е потокът.
И тук-там някои блъскат се във мен.

Ти някъде си там далеко.
Не пишеш, няма думичка от теб.
Звъня, а ти не отговаряш.
Не искаш да се чуваш с мен.

Обиден си, защото сбърках,
но всички бъркат в този свят.
Нима ти винаги си безпогрешен?
И нямаш никаква вина?

Ако обичаш, трябва да прощаваш,
защото утре и на тебе ще простят!!
Реши си сам дали си заслужава
да бъдеш горд, но да останеш сам!!!

© Маргарита Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много е хубаво...!
    Обиден си, защото сбърках,
    но всички бъркат в този свят.
    Нима ти винаги си безпогрешен?
    И нямаш никаква вина? .....
  • Доста ми е близък този стих в момента. Браво!
Propuestas
: ??:??