Без прегради към теб ще вървя,
ще премина през мощно цунами,
даже болката ще измълча,
нощем, която ме буди.
Хиляди мили ще прелетя,
през океаните ще преплувам,
огнените пустини ще препълзя,
до дланите ти да се докосна.
Даже да ме чакаш накрай света,
дето човешки крак не е стъпвал,
за ласките на твоята мъжка ръка
ще допълзя като ранена кошута
и с последен дъх ще положа глава
само в топлите гънки на скута ти.
13.06.2009 г.
Весела ЙОСИФОВА
© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados
Преградите винаги могат да се заобиколят,прескочат или пробият...
А ти го можеш!!!
Поздрав от мен,адашке :
http://www.youtube.com/user/LonelyMoonRise#p/u/5/BJlOrLrzdyc