15 ene 2008, 22:06

Без сценарий... 

  Poesía » Otra
704 0 18
 

Сценарий на 
    живота си
написах.
И привидно по него заживях.
И не веднъж, защото
падах, плаках и се
                          смях,
в буйните огньове
себе си живях.

Недочути акорди
                 тишина.
Сцена, рефрен,
                  синева.
Във време-пространството -
неспирна душа.
Но не за сценарий в рамки
                      тя закопня...

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??