13 oct 2020, 8:25

Без шаблон 

  Poesía
325 1 3

И какво като обичам шоколад с лимон, 

а ненавиждам банички с боза?! 
Кой каза, че трябва да живеем по шаблон, 
а обратно - да отговарям пред света?!

 

И кафето ледено го пия, 
ала то не е заради бръчките. 
За тях нехая и хич не съм от тия, 
просто са ми много случките!

 

Какво като си пея със щурците, 
а с хората избирам да мълча?!
Мой си е смисълът на дните
и без шаблон живее моята душа! 


 

© Галина Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??