13 окт. 2020 г., 08:25

Без шаблон 

  Поэзия
319 1 3

И какво като обичам шоколад с лимон, 

а ненавиждам банички с боза?! 
Кой каза, че трябва да живеем по шаблон, 
а обратно - да отговарям пред света?!

 

И кафето ледено го пия, 
ала то не е заради бръчките. 
За тях нехая и хич не съм от тия, 
просто са ми много случките!

 

Какво като си пея със щурците, 
а с хората избирам да мълча?!
Мой си е смисълът на дните
и без шаблон живее моята душа! 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??