20 oct 2010, 9:42

Без щастие можем, но не без душа 

  Poesía
1062 0 4

Без щастие можем, но не без душа

 

Да те обичам означава да губя

по малко от себе си всяка минута.

Ако искаш, не слушай, навярно е грубо,

че само със истини днес съм обута.

Ти си ми всичко - така те наричах,

щастие земно, мойта награда.

Но вярвайки в тебе, към тебе щом тичах,

убивах по малко във мене душата.

Тя е щастлива, когато е волна,

а ти я зазида във своя затвор.

Но днес я помилвах, от днес е свободна,

от днес ще открие отново простор.

Затуй те напускам, "щастие мое".

Най-силно теб исках на тази земя,

но грешка направих, не ще я повторя...

Без "щастие" можем, но не без душа!

© Деница Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесва ми,много! Много смислен стих!Поздрави! Шест от мен.
  • Силен стих! Поздрав.
  • Диди, поздравления за този силен и дълбоко смислен стих - каквито всъщност са всичките ти стихове. С удоволствие ги чета.
  • Харесах много!
    Има смисъл има извод
Propuestas
: ??:??