10 abr 2007, 1:06

Без Сили 

  Poesía
560 0 2
 Без Сили

И без сили да останеш,
и мрак да те погълне,
и пътят ти напред да се загуби.

Сама да бродиш, без топлина,
без надеждата едничка.
Не се свивай, не се погубвай,
изправи се,
протегни ръка и ме хвани.

Дръж ме здраво,
любовта ще ни крепи,
докато смъртта със нов живот не ни дари.

© Веселин Незнаен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??