10.04.2007 г., 1:06 ч.

Без Сили 

  Поезия
559 0 2
 Без Сили

И без сили да останеш,
и мрак да те погълне,
и пътят ти напред да се загуби.

Сама да бродиш, без топлина,
без надеждата едничка.
Не се свивай, не се погубвай,
изправи се,
протегни ръка и ме хвани.

Дръж ме здраво,
любовта ще ни крепи,
докато смъртта със нов живот не ни дари.

© Веселин Незнаен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??