6 abr 2012, 20:20

Без сълзи 

  Poesía » De amor
480 0 2

Няма на твоите устни място вече за мен,
в очите ти танцува безразлична сянка,
борбата за сърцето ти свършва в този ден,
аз забравям теб, ти забравяш мен.

Забрави ме, както денят забравя нощта,
заличи спомена за мен и нежните звезди,
скрий уханието от неловка тишина,
за сбогом е време, за сбогом без сълзи.

Ти не ме обичаш, в гърдите пламък не гори,
не сме безразлични, но от носталгия боли,
отивам си, подтискайки старите искри,

прошепвам "Сбогом", но без сълзи.


© Емил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??