22 abr 2021, 8:40

Без сълзи 

  Poesía » Otra
839 0 3

Научих се вече да плача без сълзи.

Научих се в дните си дълги

да живея с болката и да се усмихвам

И само нощем от мисли затиснат

сълзите събирам във скъсан вързоп

И ги пращам по вятъра като малко писмо,

загледан в студената пепел,

в която превърнах мечтите си,

и която призори повеят ще разпилее по дните ми. 

Поне да поплача сега през нощта

до другата сутрин,

когато отново ще плача с усмивка

дори без сълза.

© Деян Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??