БЕЗ ТЕБ
Понякога обичам самотата
но тази днес, ужасно ми тежи!
Кажи ми, как да продължа нататък
като и тишината в мен кънти!
По вятъра усмивка ти изпращам,
дано пристигне като нежен полъх тих!
Красива песен утрото за теб подхваща,
за себе си аз пак те преоткрих!
Ще чакам на вратата да застанеш,
ще ти разтворя с обич своята душа!
В прегръдка топла цялата да ме обхванеш,
забравяйки за тази самота!
© Руми Todos los derechos reservados