4 ene 2019, 22:57

Без теб 

  Poesía » De amor
627 1 0

Тъжно е

По-добре щеше да е

Някак по-уютно

по вкъщи.

Само в представите ми би живяло.

Ти си в мен 

или аз съм теб.

Ти си нещо необяснимо.

Ангел небесен

в сърцето ми живеещ.

 

Десислава Димитрова

© Десислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??