4.01.2019 г., 22:57 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
619 1 0

Тъжно е

По-добре щеше да е

Някак по-уютно

по вкъщи.

Само в представите ми би живяло.

Ти си в мен 

или аз съм теб.

Ти си нещо необяснимо.

Ангел небесен

в сърцето ми живеещ.

 

Десислава Димитрова

© Десислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??