4 янв. 2019 г., 22:57

Без теб 

  Поэзия » Любовная
628 1 0

Тъжно е

По-добре щеше да е

Някак по-уютно

по вкъщи.

Само в представите ми би живяло.

Ти си в мен 

или аз съм теб.

Ти си нещо необяснимо.

Ангел небесен

в сърцето ми живеещ.

 

Десислава Димитрова

© Десислава Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??