6 nov 2021, 10:11

Без теб 

  Poesía » De amor
373 1 0

Виждам аз в съня си

теб, жена красива,

не мога аз да понеса

тая съдба лоша, крива -

все от мен да си далече,

че да те няма е мъка,

сълза отново потече,

без теб животът е пъкъл!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??