6.11.2021 г., 10:11 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
375 1 0

Виждам аз в съня си

теб, жена красива,

не мога аз да понеса

тая съдба лоша, крива -

все от мен да си далече,

че да те няма е мъка,

сълза отново потече,

без теб животът е пъкъл!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??