Nov 6, 2021, 10:11 AM

Без теб 

  Poetry » Love
372 1 0

Виждам аз в съня си

теб, жена красива,

не мога аз да понеса

тая съдба лоша, крива -

все от мен да си далече,

че да те няма е мъка,

сълза отново потече,

без теб животът е пъкъл!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??