25 mar 2008, 16:16

Без теб 

  Poesía » De amor
676 0 1
 

Искам без теб да дишам,

не желая ти да си ми въздуха.

Искам без да гледам напред,

не желая ти да си ми очите.

Искам без теб да вървя,

не желая ти да си ми сянка.

Искам без теб да живея,

не желая ти да си до мен.

 

Толкова дълго бе до мен,

че вече започнах

да се чувствам затворник

на собствената си съдба.

Искам от днес да вървя напред,

но без твоите очи преследващи ме.

Искам живота си да оправя и

без теб той ще да е по-щастлив от преди.

© Дияна Донева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??