25.03.2008 г., 16:16 ч.

Без теб 

  Поезия » Любовна
662 0 1
 

Искам без теб да дишам,

не желая ти да си ми въздуха.

Искам без да гледам напред,

не желая ти да си ми очите.

Искам без теб да вървя,

не желая ти да си ми сянка.

Искам без теб да живея,

не желая ти да си до мен.

 

Толкова дълго бе до мен,

че вече започнах

да се чувствам затворник

на собствената си съдба.

Искам от днес да вървя напред,

но без твоите очи преследващи ме.

Искам живота си да оправя и

без теб той ще да е по-щастлив от преди.

© Дияна Донева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??