3 may 2008, 13:48

Без теб 

  Poesía » De amor
1574 0 5

Без теб

Стоя сама...

тук, навън,

гледайки как животът продължава.

Живея във всеки минал спомен,

във всеки миг изживян.

И липсваш ми!

Няма да го крия...

Тез мигове отминали...

те нахлуват в мен,

без да питат...

без да мислят,

че може би ще ме боли...

Чак се задушавам...

задушавам се от мисълта,

че някога те имах...

имах те, а всичко пропилях...

с един лек замах,

без дори и да помисля,

да си представя живота си без теб!

И ето... теб те няма...

Празен е сякаш светът.

Със сетните си сили се изправям,

уморена от сълзи...

и тръгвам из града...

пусто е - само мрак и самота.

Вървя към теб, а теб те няма!

Виждам те, а ти не си пред мен!

Докосвам те на ум...

Господи, как само боли...

Как искам само да те видя...

да чуя нежния ти глас...

веселия смях...

Живота си бих дала

за един единствен миг със теб!

Но не... още съм сама...

няма те...

Поглеждам назад,

чувайки твоя дъх...

Но няма никой...

Илюзия...!

Вървя... и се спъвам...

спъвам се само в самота...

не виждам светлина...

всичко свършило е...

Падам, отново и отново...

Душата ми стене...

плаче за теб...

Ето ме... пред твоя дом...

Отново се завърнах тук...

... за да те взема с мен...

Но как да позвъня?!...

Дали ще ме приемеш?

Как ще ме погледнеш?

... отново падам...

пред твоята врата...

унасям се... заспивам...

Всичко в кръв е вече...

кръв от моето сърце...

Студена съм сега...

Студена съм... като скала!

А ти не вярваше в това,

че без теб не мога вече да живея...!

© Анжела Скендерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И този стих ми хареса!!!Поздрав!!!
  • Тъжен но прочувствн ен стих х - хареса ми!!!Поздрав!!!
  • Драматично, дано не ти се случва наистина, поздрав за стиха
  • Благодаря!всъщност момента не е толкова тежък,просто си го представих такъв и как бих се чувствала.Но все пак благодаря за подкрепата
  • Всичко се преодолява, мило момиче, колкото и да боли...Вдигни глава и напред! Прегръдки!
Propuestas
: ??:??