3 nov 2011, 10:24

Без теб е сълза... 

  Poesía » De amor
542 0 7

БЕЗ ТЕБ Е СЪЛЗА ...

Рожденият
ти ден е 
днес, 
но ти отдавна 
спря
да го празнуваш - 
в дълбока бездна 
сгромолиха се
годините -
там с вечността
пируват... 
Не се пресякоха 
нататък друмите,
в които хвърляхме 
през рамо
ключ - да можем само с теб
по тях да тръгваме...
и да се връщаме
понякога - напук... 
Тъмнее 
хладна нощ 
и ноемврийската Луна
настойчиво 
в лицето ми се взира
- блести на бузите ми 
спомен от сълза -
да беше жив -
със тебе
тост
да вдигнем...

Рожденият
ти ден
бе... 
........

Точка.
Минало...

 
2.11.2011г

© Хрис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??